EA: 'Mirror's Edge nog altijd belangrijk voor ons' | Gamer.nl

EA: 'Mirror's Edge nog altijd belangrijk voor ons' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat EA de ontwikkeling van een tweede deel had stilgelegd, maar een EA-woordvoerder laat nu aan website 1UP weten dat het nog altijd "een belangrijke franchise" is. EA heeft op dit moment echter "niets aan te kondigen" over de toekomst van de serie.

Mirror's Edge 2 was volgens verschillende bronnen in ontwikkeling bij een klein team van de Zweedse studio DICE. Onlangs zouden de medewerkers binnen dat team echter op andere projecten gezet zijn. De Zweedse studio werkt momenteel aan de ontwikkeling van Battlefield 3.

Mirror's Edge

Mirror's Edge verscheen in 2008 op Xbox 360, PlayStation 3 en PC. De game verkocht niet naar verwachting, maar werd geprezen door critici vanwege de gameplay. Spelers moeten in een eerstepersoonsaanzicht rondrennen, springen en glijden over gebouwen om uit de handen van de overheid te blijven. Ook het grafische aspect van de game werd in veel recensies aangehaald als een pluspunt, vanwege de klinische maar kleurrijke levels.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou