EA maakt verbeteringen in Fifa 20 bekend

EA maakt verbeteringen in Fifa 20 bekend

EA heeft in aanloop naar EA Play een href="https://www.ea.com/nl-nl/games/fifa/fifa-19/news/pitch-notes-gameplay-beyond-fifa-19">artikel </a>op zijn website geplaatst over de verbeteringen in Fifa 20.

Fifa 20 wordt niet expliciet genoemd, maar het artikel verwijst wel naar toekomstige games in de serie. EA geeft aan deze verbeteringen door te voeren na talloze feedbacksessies, waarbij verschillende soorten spelers in de community feedback gaven. EA legt in het artikel de nadruk op verbeterde gameplaymechanieken die veelvuldig werden aangehaald door de community.

Zo worden er veranderingen doorgevoerd in de gameplay-aspecten AI-verdediging, 1-tegen-1 schietconsistentie, getimed afmaken, voorzetten en schoten uit volleys, aaneengeschakelde skillmoves, positiespel bij dode spelmomenten, handmatige doelmanbewegingen, passen en van spelers wisselen.

Daarnaast gaf EA aan dat ze in een later stadium ook meer zullen bekendmaken over de Profclubs- en carrièremodi. Bovendien hebben spelers hun zorgen geuit over het reactievermogen van de gameplay tijdens online speelsessies. EA zegt dit nauwlettend in de gaten te blijven houden, maar heeft nog geen concrete plannen bekendgemaakt om dit probleem in toekomstige games te verhelpen.

EA zendt 7 en 8 juni verschillende streams uit waarin diverse games aan bod komen. Hoogstwaarschijnlijk zal Fifa 20 dan officieel aangekondigd worden.

EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Weer een update voor 60 Euro.

0

@bigds9fan ik sla hem even jaartje over denk ik, heb nu een ajax icon team. en heb geen zin om alles overnieuw te bouwen. wat een tijd gaat daar in zitten. melkkoe dat EA. elk fokking jaar op 0 beginnen. poppenkast.

0
test

@Clausbmf666 Dat is nog het meest belachelijke. Dan heb je wat omgebouwd en kan je weer opnieuw beginnen. Ben al jaren bezig in GTA Online maar daar kan je gewoon doorgaan.

0
test

Zou wel leuk zijn als EA is een keer als het op updates rondom gamemodes niet alleen aan FUT denkt, als je kijkt naar nieuwe modes en verbeteringen aan bestaande modes zul je zien dat 90% van het werk in FUT zit. En ook zou het qua licenties zou het wel een keer leuk zijn als ze aan de kleinere landjes denken. Alle La Liga clubs op Barcelona na hebben hun stadion in FIFA 19 (Barca niet omdat PES de exclusieve rechten heeft), maar wij als Nederland moeten het nog steeds met alleen de ArenA doen. Persoonlijk speelde ik zelf vooral Carriere, en dan merk je gewoon echt dat EA geen klote om die mode geeft. Ja, er zijn elk jaar wel wat kleine verbeteringen en aanpassingen, maar dingen die echt broodnodig zijn doen ze niks aan. Zo geeft de gehele community al jaren aan dat de transfers die de AI (niet) maakt nergens op slaan. Zo heb je bijvoorbeeld een probleem dat clubs gewoon 5 spitsen van €60miljoen halen, maar ondertussen staat er een keeper in het doel die bij ADO op de bank zou belanden. Carriere word al heel snel veel minder leuk als de Bayerns, Reals, Barca's etc. van deze wereld met een halfgaar elftal spelen omdat de AI simpelweg niet snapt dat ze op bepaalde posities verbeteringen nodig hebben.

0
test

@poklaan Tja, FUT is nou eenmaal hun kip met de gouden eieren, hun financiële melkkoe.. Ik geloof dat het rond de *miljard* dollar per jaar zit wat ze ermee verdienen..

0

Aanbevolen voor jou