EA lijkt te hinten naar Need for Speed-onthulling deze week

EA lijkt te hinten naar Need for Speed-onthulling deze week

Electronic Arts lijkt op social media te hinten naar een onthulling van de nieuwe Need for Speed-game deze week.

De nieuwe Need for Speed-game heet volgens de laatste geruchten Need for Speed Unbound. Afgelopen week claimde journalist Tom Henderson al dat het spel ergens "binnen de komende twee weken" moest plaatsvinden. 

Een fan vroeg op Twitter of de onthulling deze week plaatsvindt, waarop Electronic Arts antwoordde met een emoji van oogjes die zijwaarts kijken - dit wordt vaak gebruikt om duidelijk te maken dat de persoon in kwestie iets te verbergen heeft.

Tom Henderson meldde vorige week dat de onthulling wordt gedaan middels een trailer van negentig seconden, en dat er muziek van rapper A$AP Rocky te horen is op de soundtrack.

Officieel is er nog niets bekend over de nieuwe Need for Speed. Volgens eerdere geruchten komt de game uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S - het is niet bekend of de game ook naar PS4 en Xbox One komt. Het spel wordt ontwikkeld door Criterion - ook bekend van de Burnout-games.

Eerder lekte er echter al een korte clip van de game online. In de clip is te zien hoe een Chevrolet Bel Air probeert door een donutvormig object heen te springen en daarin faalt. Daarbij zijn duidelijk diverse tekeningen te zien rondom de auto. Dit komt weer overeen met een eerder gerucht - Unbound zou een realistisch uiterlijk combineren met "anime-elementen".

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben hier wel erg nieuwsgierig naar. Nfs Heat was de eerste racegame die me voor langere tijd kon boeien. De combinatie van de verschillende events en het tunen en stijlen van je auto's vond ik erg leuk. Na Heat heb ik nog Nfs Payback geprobeerd maar toen ik er achter kwam dat het qua auto's bijna 1 op 1 hetzelfde was ben ik gelijk gestopt. Ik hoop dan ook dat ze in de aankomende NFS een compleet nieuwe en meer uitgebreide line up hebben qua auto's. De car editor mogen ze van mij wel overnemen uit Heat, die werkte erg soepel, misschien nog wat aanvullen met decals en te tunen onderdelen.

0
test

Ben vrijwel zeker dat het niet zal worden als NFS Underground 2, Most Wanted 05, Carbon. NFS Heat was wel oke, maar toen ik het uitspeelde speelde ik het ook niet meer. Hoe dan ook ben wel benieuwd!

0

Aanbevolen voor jou