EA legt handelsmerk voor Jade Empire opnieuw vast

EA legt handelsmerk voor Jade Empire opnieuw vast

Electronic Arts heeft in januari het handelsmerk voor Jade Empire opnieuw vastgelegd.

Jade Empire is een actie-rpg van BioWare die in 2005 exclusief op de eerste Xbox uitkwam, al kwam het spel later ook naar andere systemen zoals pc. Sindsdien heeft de ontwikkelaar - of uitgever EA- niets nieuws met de franchise gedaan.

Op 22 januari 2019 diende EA een nieuw handelsmerk rondom Jade Empire in. Hoewel fans hopen dat dit betekent dat er mogelijk een nieuw deel in de franchise komt, hoeft dat niet het geval te zijn. Uitgevers willen ook jaren na release de namen van hun games vastleggen en mogelijk is dat ook hier het geval.

Daarnaast gebeurt het ook wel eens dat een handelsmerk opnieuw wordt vastgelegd wanneer het spel in kwestie speelbaar wordt op Xbox One via backwards compatibility. Vooralsnog is echter niets aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Interessant, Jade Empire is natuurlijk een singleplayer ervaring. Als er een nieuw deel komt ben ik benieuwd hoe EA multiplayer en microtransacties in deze game gaan forceren.

0
test

@Rexus Costumes, extra optionele characters en wapens. Sneller levelen door XP boost. Vrij makkelijk. Eigenlijk alles waar je vroeger mee beloond werd door de game uit te spelen of door geheimen in de game te vinden. Die stopt men vandaag de dag achter een paywall.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Hé houdt hoop! Wie weet spreekt EA ooit nog uit dat Singleplayer weldegelijk springlevend is, voor nu wordt de hartslag gemeten in euro's gedurende de levensduur van een game. Een full-price "FIFA" met microtransacties kent een hoger rendement of in ieder geval een veel lager risico, [url=https://gamer.nl/artikelen/nieuws/team-achter-cyberpunk-2077-is-60-procent-groter-dan-the-witcher-3-team/]dan een grote groep veelal dure mensen met passie laten werken aan een onbewezen IP.[/url]

0

Aanbevolen voor jou