EA laat mensen die Fifa 23 kochten voor 6 cent de game houden

EA laat mensen die Fifa 23 kochten voor 6 cent de game houden

Door een fout bood EA Fifa 23 in India aan voor slechts 4,80 roepies, omgerekend 6 eurocent. Het bedrijf bevestigt dat kopers de game gewoon op de releasedatum zullen krijgen.

Bij het online komen van de vooruitbestellingen van Fifa 23 was de Ultimate Edition in India via de Epic Games Store wel erg voordelig: omgerekend 6 eurocent. Het ging om een fout van EA: de game had eigenlijk 4799 roepies moeten kosten, en niet 4,80 roepies. Toch zal EA de geplaatste vooruitbestellingen in India niet cancelen. Het bedrijf bevestigt vandaag dat de kopers hun game gewoon zullen ontvangen.

Dat bevestigt EA in een e-mail (via Sportskeeda), waarin het bedrijf de fout een “eigen goal” noemt. “Een paar weken geleden scoorden we een best spectaculaire eigen goal toen we per ongeluk de vooruitbestelling van Fifa 23 op de Epic Games Store aanboden voor een verkeerde prijs”, luidt het. “Dat was onze fout, en we willen jullie laten weten dat we alle vooruitbestellingen voor die prijs zullen honoreren.”

EA had de fout al snel door en paste de prijs binnen een uur aan, maar niet voordat menig speler de game al had vooruitbesteld. Exacte aantallen zijn onbekend.

Fifa 23 komt op 26 september uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja niet gek dat ze het mogen houden. PC versie is toch vaak slecht vergeleken met de console versies.

0
test

@MissMeNL De PC versie krijgt pas dit jaar voor het eerst de nextgen features. Afgelopen 2 jaar draaide de PC versie nog op de oude engine..

0
test

EA maakt een vergissing in uw voordeel! Hou het gekochte product van 6 cent en ga door naar start.

0

Aanbevolen voor jou