EA kondigt top down shooter MicroBot aan | Gamer.nl

EA kondigt top down shooter MicroBot aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

MicroBot vertelt over een wetenschappelijk experiment dat uit de hand is gelopen. Het bedrijf MicroHexon Research plantte miniscule ruimtescheepjes in het menselijk lichaam, om de verspreiding van ziektes tegen te gaan. De nanoschepen kiezen echter de kant van de geïnfecteerde cellen en vallen het lichaam aan.

Spelers nemen zelf ook plaats in een microscopisch ruimteschip en moeten verschillende locaties in het lichaam van de kwaadaardige nanoschepen ontdoen. Bij de omgevingen speelt het dynamische aspect van de menselijke organen een belangrijke rol, aldus EA. MicroBot biedt naast singleplayer ook een coöperatieve modus en wordt ontwikkeld door Naked Sky Entertainment. Het spel komt eind volgend jaar uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou