EA kondigt My Garden aan voor 3DS | Gamer.nl

EA kondigt My Garden aan voor 3DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In My Garden kunnen spelers uit de voeten met zes verschillende tuinen, die zij achtereenvolgens zo goed mogelijk moeten beheren om toegang te krijgen tot de volgende tuin. Zij worden hierbij bijgestaan door Tanuki, die een helpende hand biedt in het spel. Spelers kunnen hem in totaal twintig nieuwe vaardigheden leren, waarvoor hij steeds een nieuw kostuum draagt. Zo trekt hij met zijn vlinderpak meer vlinders aan naar hun tuinen.

Het spel biedt verder de mogelijkheid om foto's te maken en deze te laten waarderen, op te slaan en te delen met vrienden. De game komt tegelijk met de 3DS uit, al is het nog niet bekend wanneer dat is. De 3DS moet in ieder geval voor 31 maart volgend jaar overal uit zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou