EA kondigt De Sims Middeleeuwen aan | Gamer.nl

EA kondigt De Sims Middeleeuwen aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers nemen in De Sims Middeleeuwen de controle over een helden-Sim en zij moeten daarbij verschillende opdrachten volbrengen, waaronder het maken van een zwaard, het beschermen van het koninkrijk tegen een kwade tovenaar en het vinden van de fontein van de jeugd, waarbij iedere opdracht op basis van de gekozen helden-Sim anders verloopt. Net als in de andere Sims-titels hebben spelers de mogelijkheid hun Sims naar eigen wens aan te pa en.

Roleplaying

"De Sims Middeleeuwen biedt spelers een nieuwe manier om De Sims te ervaren en we hopen dat fans ervan gaan genieten. Het kent gameplay die fans van strategie- en roleplaying-spellen aan zal spreken, bijvoorbeeld door het besturen van een volwaardig koninkrijk en op opdrachten gebaseerde gameplay-elementen," zegt Scott Evans, general manager van de Sims-Studio van Electronic Arts in een persbericht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou