EA kondigt Battlefield Hardline Premium aan | Gamer.nl

EA kondigt Battlefield Hardline Premium aan | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Het premium-lidmaatschap functioneert als een season pa : deze geeft je toegang tot de vier uitbreidingspakketten, welke nieuwe maps, speelmodi, voertuigen en mi ies bevatten. Spelers met het lidmaatschap krijgen twee weken eerder toegang tot de downloadable content.

De bezitters van de premium-account krijgen ook maskers, aanpasbare wapens, een exclusieve competitieve modus en een Legendary-status. Ook krijgen spelers met Premium toegang tot in-game evenementen, waaronder dubbele xp-perioden. Ook geeft het lidmaatschap recht op voorrang als de servers wachtijden veroorzaken.

Eerder lekte het nieuws over het premium-lidmaatschap al uit. In een GameStop-winkel verscheen de informatie als onderdeel van boxart. Battlefield Hardline verschijnt 19 maart voor pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou