EA komt mogelijk met nieuwe NFL Blitz | Gamer.nl

EA komt mogelijk met nieuwe NFL Blitz | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

EA zou de rechten voor NFL Blitz na de ondergang van ontwikkelaar Midway hebben overgenomen, zoals het dat ook met het deze week voor de PlayStation 3 en Xbox 360 te verschijnen NBA Jam deed. De bron meldt verder dat het spel zich nog in een vroeg stadium van ontwikkeling bevindt en mogelijk pas in 2012 uit zal komen.

NFL Blitz is een American Football-spel dat het niet zo nauw neemt met de regels van de sport, net als NBA Jam. Hoewel de gameplay op die manier kon worden overdreven, bleef de titel verder wel trouw aan de officiële NFL-licentie die het voerde, met de echte team- en spelernamen. EA heeft deze NFL-licentie inmiddels in bezit. Ook werkt de bedenker van NFL Blitz bij EA. Hij zou als Senior Creative Director van het nieuwe deel optreden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou