EA heeft geen plannen voor extra Star Wars: Squadrons-content

EA heeft geen plannen voor extra Star Wars: Squadrons-content

Volgens EA verschijnen er geen dlc of nieuwe modi voor Star Wars: Squadrons.

Dat laat creatief regisseur Ian Franzier weten in een interview met UploadVR. Franzier geeft hiermee aan dat Star Wars: Squadrons niet behandeld wordt als een live service.

"We willen niet zeggen dat de game klaar is, om vervolgens meer en meer content uit te brengen. Daarom hebben we ervoor gekozen om de game op een ouderwetse manier te benaderen. Je hebt de veertig dollar al betaald, dit is het spel en we hopen dat u ons waardevoorstel begrijpt", verhaalt de regisseur.

De kans dat er op een later moment nieuwe planeten, schepen of modi worden toegevoegd aan Star Wars: Squadrons is dus vrij klein.In hetzelfde interview geeft Frazier ook aan dat er geen plannen zijn voor een Squadrons-port voor de Oculus Quest.

Gamer.nl beoordeelt Star Wars: Squadrons met een 7, voor de complete review van Erik kan je hier terecht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ergens is het logisch natuurlijk. Maar anderzijds ook weer niet. Er zijn een hoop games die evenveel of (veel) meer content bieden, en ook nog eens maandelijks gratis content updates uitbrengen. Voorbeelden zat, maar hier zijn er een paar: Rust (2013), Insurgency: Sandstorm (2018) en natuurlijk games zoals Cyberpunk die ook gratis of betaalde DLC/uitbreidingen krijgen. Een game als Anno 1800 heeft een hoop betaalde uitbreidingen die goed in elkaar zitten en de game verrijken. Ik heb inmiddels echt een bloedhekel gekregen aan EA Games. Recent voorbeeld is Rocket Arena. Die begon op 30 euro geloof ik, een 100% money grab. Toen ze erachter kwamen dat mensen dat geld er niet voor over hadden werd hij al gauw 20, 10 en toen 5 euro. Dat in een bestek van 2 weken. De game is nu overigens dood.

0
test

Prima model gekozen voor dit spel. Als het een succes blijkt te zijn, dan komt er gewoon een deel 2 :)

0

Aanbevolen voor jou