EA geeft nieuwe titel Grasshopper Manufacture uit | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Electronic Arts gaat de nieuwe game van Gra hopper Manufacture uitgeven. De game combineert actie en horror en zal uitkomen op de PC, Xbox 360, PlayStation 3 en Wii.

Shinji Mikami (Resident Evil) en Suda51 (No More Heroes), de kopstukken van Gra hopper Manufacture, nemen de leiding over het project waar vooralsnog niets buiten bovenstaande informatie over bekend is. Q Entertainment, de ontwikkelaar van games als Lumines en Rez, zal meehelpen met de ontwikkeling.

"Gra hopper Manufacture zal met plezier samenwerken met EA Partners om onze nieuwe game beschikbaar te stelen aan gamers over de hele wereld", aldus CEO van Gra hopper Manufacture, Goichi Suda. Ook de president van het EA Games label, Frank Gibeau, is enthousiast: "Het is een eer voor EA om Gra hopper's game uit te geven. EA krijgt steeds meer partners en de kwaliteit die ze bezitten is uitmuntend."

In een interview met 1Up wist Shinji Mikami de reden voor deze opvallende combinatie beter te verwoorden. "Geld. En marketing. Op deze manier combineren we Suda's creativiteit en de kennis van EA om een betere game af te leveren."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou