EA gaat MMO The Secret World uitgeven | Gamer.nl

EA gaat MMO The Secret World uitgeven | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Electronic Arts zegt zeer blij te zijn met deze deal. "We zijn heel erg blij dat we de kans krijgen om met Funcom samen te werken. Wij zien het bedrijf als één van de leiders op het gebied van ma ively multiplayer online-games."

Tijdens de aankondiging van de samenwerking werd gezwegen over een mogelijke releasedatum. "We zijn nu bezig met het ontwikkelen van de game en dat gaat erg goed. En we kijken er naar uit om hands-on-versies te versturen. We hebben nog geen datum voor een bèta gesteld."

Harry Potter

The Secret World moet zich in een moderne wereld afspelen die veel lijkt op het echte leven, maar toch vreemde unieke eigenschappen heeft. Zo zit de game vol met geheimzinnige wezens en ondergrondse mysteries. De game is aangekondigd op PC en Xbox 360, maar Funcom is daar niet helemaal duidelijk over: "We richten ons nu op de PC-versie, maar we houden onze opties open voor andere platforms."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou