EA gaat cross-play uittesten in Fifa 22

EA gaat cross-play uittesten in Fifa 22

Cross-play komt in de nabije toekomst naar Fifa 22. Het gaat in eerste instantie om een test via specifieke modi en op een selectie van platforms.

Dat heeft Electronic Arts op de Fifa-website gemeld. Cross-play-functionaliteit wordt in "de nabije toekomst" getest, maar komt alleen beschikbaar via specifieke gamemodi, namelijk Online Seasons en Online Friendlies. Dat betekent dat cross-play voor nu niet voor Fifa Ultimate Team gepland staat.

De test komt beschikbaar voor alle Fifa 22-spelers op PlayStation 5, Xbox Series X en S en Stadia. In het hoofdmenu kan de optie wanneer hij beschikbaar komt aan en uit worden gezet. Het is niet duidelijk of de uiteindelijke implementatie voor cross-play ook naar Xbox One, PlayStation 4 en pc komt. 

EA meldt wel dat de resultaten van de aankomende test gaan bepalen in hoeverre cross-play onderdeel uit gaat maken van toekomstige Fifa-games. Mogelijk kan cross-play in toekomstige titels dus naar meer modi en platforms komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Beter laat dan nooit

0
test

Vandaag maar is een potje gespeeld omdat het "gratis" is met PS+.... Blijft bizar hoe extreem slecht de AI is, in m'n eerste twee potjes alles alweer gezien: scheidsrechters die fluiten terwijl er helemaal niets aan de hand is, spelers die gewoon wegrennen van de tegenstander op het moment dat je X of R1 indrukt om druk te zetten, een keeper die een balletje terug gewoon zo het doel in laat lopen. Hoe mensen dit kunnen spelen is mij echt een raadsel.

0
test

@poklaan bizar... ik speel fifa 22 sinds day one maar nog nooit deze problemen meegemaakt... vind het veruit de beste fifa game ooit van de hele fifa serie sinds 1995 ofzo heb echt nog niks geks meegemaakt sinds de release en speel hem bijna dagelijks..

0

Aanbevolen voor jou