EA en Ghost Games kondigen Need for Speed Payback aan | Gamer.nl

EA en Ghost Games kondigen Need for Speed Payback aan | Gamer.nl

EA en Ghost Games hebben Need for Speed Payback aangekondigd. De nieuwe racer speelt zich af in Fortune Valley en verschijnt wereldwijd op 10 november.

Spelers nemen in Need for Speed Payback de controle over drie verschillende spelers: Tyler, Mac en Je . Door verschillende races en andere uitdagingen aan te nemen, gaan ze de strijd aan met het criminele kartel The House, dat de casino's en zelfs de politie van de stad controleert.

Volgens EA bevat Payback diepere auto-customization en staat er in de gameplay meer op het spel doordat spelers geld in kunnen zetten op races en alles kunnen verliezen. Tot slot bevat de game heist-mi ies, politieachtervolgingen en andere races door de ravijnen, woestijnen en bergen van Fortune Valley.

De game verschijnt op 10 november voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. EA Acce - en Origin Acce -bezitters kunnen vanaf 2 november de game tien uur lang uitproberen. Daarnaast krijgen bezitters van de Deluxe Edition op 7 november toegang tot de game, naast vele in-game extra's.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou