EA en Bioware lijken niets met Star Wars: KotOR-remake van doen te hebben

EA en Bioware lijken niets met Star Wars: KotOR-remake van doen te hebben

Het lijkt er op dat Electronic Arts en Bioware, de oorspronkelijke ontwikkelaar van Star Wars: Knights of the Old Republic, niets te maken hebben met de aankomende remake.

Tijdens de PlayStation Showcase vorige week werd de remake van Knights of the Old Republic aangekondigd - er gingen al geruime tijd geruchten dat deze in de maak is. Toen werd ook bekengemaakt dat Aspyr Media de ontwikkelaar van het spel is.

Mensen vroegen zich echter af of Bioware en EA - de eigenaar van Bioware - iets te maken hebben met de remake. Dat lijkt niet het geval te zijn. The Game Awards-organisator Geoff Keighley vroeg dit bijvoorbeeld aan EA, waarop het bedrijf reageerde met een generieke statement waarin het meldt dat het diverse Star Wars-games maakt. Bioware leek wel duidelijker te zijn aan te geven "niet te kunnen wachter Aspyr's remake te spelen". Het lijkt er dan ook op dat de ontwikkelaar niets met de aankomende remake te maken heeft.

Veel details over de remake van KotOR zijn er nog niet. De game wordt in ieder geval tijdelijk console-exclusief voor PlayStation 5 en komt ook naar pc. Een releasedatum is er nog niet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola dat ea er niks mee te maken heeft is gelukkig, helaas is bioware ook niet meer wat het ooit was want kotor, Jade empire en mass effect 1,2 en 3 waren allemaal pareltjes.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

En dat is maar goed ook.

0

Aanbevolen voor jou