Sean Connery, volgens velen de beste vertolker van de Britse geheim agent James Bond, zal nog één keer terug keren in deze legendarische rol. Electronic Arts heeft de Schotse acteur namelijk weten te strikken om zijn stem en uiterlijk te verlenen voor haar nieuwste Bond game. Deze zal gebaseerd zijn op de klassieke James Bond film From Russia With Love uit 1963.

Naast Connery zullen ook andere karakters uit de film hun uiterlijk verlenen aan het spel, waaronder Q (Desmond Llewelyn), Donald 'Red' Grant (Robert Shaw), Rosa Klebb (Lotte Lenya), Tatiana Romanova (Daniela Bianchi), Kerim Bay (Pedro Armendariz) en natuurlijk Miss Moneypenny (Lois Maxwell).

Het spel zal onder andere de beroemde scenes op de Orient Express en de bootachtervolging bevatten. Verder zal EA het verhaal nog verder uitbreiden met enkele nieuwe actiesequenties. We hopen dat EA vast houdt aan de klassieke setting van de film en er geen moderne versie van maakt, Explosies, gesponsorde gadgets en moderne racewagens horen namelijk niet thuis in From Russia With Love. De release zal in de herfst van dit jaar plaatsvinden op PS2, Xbox en GameCube.