Nieuws
De Sims 4

EA brengt My Wedding Stories voor De Sims 4 toch wel in Rusland uit

Inhoud zou onveranderd blijven

Geschreven door Michel Musters op
EA heeft besloten de My Wedding Stories-uitbreiding voor De Sims 4 toch wel in Rusland uit te brengen, nadat het bedrijf eerder aangaf dat niet te doen.

De eerder aangekondigde dlc, die geheel draait om het organiseren van bruiloften en vrijgezellenfeesten voor Sims, zou eerst niet in Rusland uitkomen vanwege de strikte wetgeving rondom LGBT+-content. Onderdeel van het verhaal in de uitbreiding is namelijk de relatie tussen Camille en Dominique, die van hetzelfde geslacht zijn.

Russische spelers van de game waren niet blij met het nieuws dat de uitbreiding daar niet uit zou komen. De keuze zorgde voor verwarring, aangezien de regels rondom LGBT+-content in het land alleen gelden voor producten die onder de leeftijdsgrens van 18 jaar zitten. De Sims 4 heeft echter een leeftijdscategorie van 18+ in het land.

EA en ontwikkelaar Maxis hebben nu aangegeven de keuze om de uitbreiding niet in Rusland uit te brengen terug te draaien. Als gevolg daarvan komt My Wedding Stories wereldwijd een week later uit dan gepland, namelijk op 23 februari. Op die manier kan de uitbreiding overal gelijktijdig uitkomen. EA geeft aan dat de dlc in Rusland "onaangepast en onveranderd" is.

Dit artikel delen:

Lees meer

Micron staakt productie van Crucial Ballistix-geheugen 'Geen remaster, vervolg of pc-versie van Bloodborne in ontwikkeling'
0

Reacties op: EA brengt My Wedding Stories voor De Sims 4 toch wel in Rusland uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.