EA brengt My Wedding Stories voor De Sims 4 toch wel in Rusland uit

EA brengt My Wedding Stories voor De Sims 4 toch wel in Rusland uit

EA heeft besloten de My Wedding Stories-uitbreiding voor De Sims 4 toch wel in Rusland uit te brengen, nadat het bedrijf eerder aangaf dat niet te doen.

De eerder aangekondigde dlc, die geheel draait om het organiseren van bruiloften en vrijgezellenfeesten voor Sims, zou eerst niet in Rusland uitkomen vanwege de strikte wetgeving rondom LGBT+-content. Onderdeel van het verhaal in de uitbreiding is namelijk de relatie tussen Camille en Dominique, die van hetzelfde geslacht zijn.

Russische spelers van de game waren niet blij met het nieuws dat de uitbreiding daar niet uit zou komen. De keuze zorgde voor verwarring, aangezien de regels rondom LGBT+-content in het land alleen gelden voor producten die onder de leeftijdsgrens van 18 jaar zitten. De Sims 4 heeft echter een leeftijdscategorie van 18+ in het land.

EA en ontwikkelaar Maxis hebben nu aangegeven de keuze om de uitbreiding niet in Rusland uit te brengen terug te draaien. Als gevolg daarvan komt My Wedding Stories wereldwijd een week later uit dan gepland, namelijk op 23 februari. Op die manier kan de uitbreiding overal gelijktijdig uitkomen. EA geeft aan dat de dlc in Rusland "onaangepast en onveranderd" is.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou