EA brengt Grand Slam Tennis 2 naar PS3 en 360 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Grand Slam Tennis 2 biedt spelers net als het eerste deel de kans om deel te nemen aan de vier Grand Slam-toernooien, te weten: Roland Garros, Wimbledon, Australian Open en U.S. Open. Daarnaast belooft EA een verbeterde nauwkeurigheid in de verschillende slagen, via Total Racquet Control. De PlayStation 3-versie heeft bovendien ondersteuning voor besturing met de Move-controller.

Beide versies laten spelers met bekende spelers van zowel nu als vroeger tenni en, zoals Federer, Djokovic, Sharapova, de Williams-zusjes, Borg en McEnroe. Wanneer Grand Slam Tennis 2 precies uitkomt is nog niet bekend. Ook heeft EA nog niets bekendgemaakt over een eventuele ondersteuning voor Kinect binnen de 360-versie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou