Via een flyer van de Amerikaanse winkelketen Gamestop is aan het licht gekomen dat Electronic Arts een drietal reeds aangekondigde spellen ook op de Nintendo DS uit zal brengen. Het betreft hier Burnout Legends, From Russia With Love en Marvel Nemesis.

Burnout Legends is een spin-off van de Burnout reeks voor handheld platformen en was oorspronkelijk enkel aangekondigd voor Sony's Playstation Portable. De PSP versie staat gepland voor deze zomer in de VS, wanneer de Nintendo DS versie zal verschijnen is nog niet bekend.

From Russia With Love is het nieuwste James Bond spel van Electronic Arts, waarin de gelijknamige klassieke Bond-film met Sean Connery in gamevorm gegoten wordt. Het spel was vooralsnog enkel aangekondigd voor de huidige generatie consoles.

Marvel Nemesis is een vechtspel waarin de superhelden van Marvel, waaronder de X-Men en Spider-man, het opnemen tegen door EA zelf bedachte creaties. Marvel Nemesis was oorspronkelijk aangekondigd voor de huidige generatie consoles en PSP. Hoe betrouwbaar de informatie van GameStop is, blijft trouwens nog maar de vraag. EA heeft vooralsnog geen van deze spellen officieel bevestigd. Het zal echter niet de eerste keer zijn, dat een retailer het persbericht met de aankondiging, te snel af is.

Met dank aan playertony voor het melden van dit nieuws.