EA blijft ondanks schandaal staan achter Rooney | Gamer.nl

EA blijft ondanks schandaal staan achter Rooney | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Britse krant, The Sunday Mirror, claimt dat Rooney zich meerdere malen met een prostituee heeft ingelaten. Dit terwijl zijn vrouw op dat moment in verwachting was van zijn kind. EA liet echter in een officiële verklaring weten "op dit moment geen veranderingen in de relatie [met Wayne Rooney] te beogen. Dit zijn privézaken en we respecteren de privacy van Wayne en zijn gezin. We werken al zes jaar samen en Wayne zal EA Sports blijven representeren. We doen hier op dit moment geen verdere uitspraken over."

Tiger Woods

Het is niet de eerste keer dat een profe ionele sporter die onder contract staat bij EA negatief in het nieuws kwam. Eind vorig jaar raakte ook Tiger Woods verwikkeld in een sek chandaal. Ook Tiger Woods kon blijven rekenen op de steun van EA.

FIFA 11 verschijnt op 30 september. Bij de Europese versie van het spel staat Wayne Rooney op de cover.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou