De vacature vraagt om een Art Director voor een project dat nog in een vroeg stadium van ontwikkeling is. "De Art Director zal de leiding krijgen over een team van conceptual designers, character en environment designers en wie er mogelijk nog meer wil luisteren naar zijn bevelen. Om uiteindelijk het coolste stukje entertainmentsoftware te maken dat de wereld ooit gezien heeft. Althans, het beste project dat we zelf ooit gemaakt hebben."

FPS

Verdere hints naar wat het project mogelijk inhoudt werden niet gegeven. Al komt het woordje 'trenches' (loopgraven) er nog wel in voor. Gamers met een zwak voor de Medal of Honor-reeks zouden hieruit kunnen afleiden dat de meest succesvolle shooter-reeks uit de stal van EA een nieuw deel gaat krijgen.

De laatste poging van EA om een shooter te maken, faalde hopeloos toen de stekker van Tiberium, een squadbased shooter die zich afspeelt in het Command & Conquer-universum, vroegtijdig werd uitgetrokken. De game zou namelijk niet voldaan hebben aan de nieuwe kwaliteitseisen van EA.