EA: 'Bad Company 2 verslaat Modern Warfare 2 nog niet' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De reacties zijn geweldig," zegt Ramsdale, "en zijn vooral gericht op hoe goed de multiplayer is." Volgens hem is de game niet in een hokje te plaatsen qua genre en is dit ook één van de sterke punten van de game. "Gaan we het aantal verkochte Modern Warfare 2-exemplaren overstijgen met onze games? Nee, maar we hebben wel het doel om op lange termijn om een groter marktaandeel in handen te krijgen en om de markt te laten groeien." Inmiddels zijn er wereldwijd vijf miljoen exemplaren van Bad Company 2 verkocht. Daarmee is het één van Electronic Arts' meest succesvolle titels. Ter vergelijking, in maart werd bekend dat er in de Verenigde Staten tien miljoen exemplaren van Modern Warfare 2 zijn verkocht.

Patch

De volgende patch voor Battlefield: Bad Company 2 wordt morgen op de PlayStation 3 uitgebracht. De Xbox 360-versie van de game wordt volgens ontwikkelaar DICE in de nabije toekomst gepatched. Er worden door het installeren van de patch verschillende bugs opgelost en verbeteringen aangebracht. Zo wordt er een plaatje getoond van de uitrusting in het spawn menu, kunnen spelers nu zien wie er een veteranenrang heeft in het in-game scoreboard en zijn de reward points verhoogd voor Objective Actions in de verschillende multiplayer-modi.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou