EA App gaat Origin op Windows-pc vervangen

EA App gaat Origin op Windows-pc vervangen

Electronic Arts heeft een vervanger voor de Origin-cliënt uit bèta gehaald: de EA App.

Dat heeft het bedrijf via een blogpost aangekondigd. De app was al een tijdje in bètavorm beschikbaar, maar gaat ergens binnenkort voor iedereen op Windows-pc Origin vervangen. Origin-gebruikers kunnen op elk moment een uitnodiging ontvangen.

Volgens EA is de app diens "snelste en minst belastende pc-cliënt tot nu toe". De app heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp en kan automatisch games en updates downloaden. Mensen kunnen ook hun vriendenlijst linken met andere platforms, waaronder PlayStation, Xbox en Steam. Savefiles van games die eerst via Origin werden gespeeld, worden automatisch naar de EA App overgezet. 

Het is niet bekend of en wanneer Mac-gebruikers de EA App ontvangen. Voor nu blijft men op Mac Origin gebruiken.

EA App

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor 100 procent mee eens. Zelfs op de consoles proberen ze die afzonderlijke accounts erdoor te drukken. Zo wou ik laatst even Overwatch 2 proberen maar moest ik me eerst aanmelden met een battle.net account. Dus ik eerst uitzoeken wat mijn inloggegevens waren. Vervolgens moest ik nog aangeven of ik mijn ps5 account wilde koppelen met mijn battlenet account. Gedoe allemaal.. op een console wil ik gewoon de game aanzetten en spelen zonder al die onzin.

0
test

Alles is beter dan die gare Origin app maar gelijk heb je. Als je een game wilt spelen moet je soms bijna nadenken waar je deze moet starten -_-

0
test

@Lady_M_J Soms? Ik heb al mijn games in Excel staan zodat ik bij kan houden op welke launcher ze zitten. Dat is vooral bij het installeren handig. Snelkoppelingen werken nog steeds natuurlijk.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Roolio Je kan ook de gog galaxy launcher gebruiken, daar kan je alle grote launchers aan koppelen en heb je nog maar 1 opstartpunt , je kan zelfs installeren via de koppeling.

0
test

@Lady_M_J de spellen welke ik speel daar heb ik gewoon een snelkoppeling voor op het bureaublad. Als die een launcher nodig heeft start die hem sowieso vanzelf op. Ik vind het zelf niet zo heel lastig hoor. Meestal toch maar 1 spel welke ik per avond kan spelen.

0

Aanbevolen voor jou