EA annuleert NBA Live 20

EA annuleert NBA Live 20

Electronic Arts heeft NBA Live 20 geannuleerd.

EA chief executive Andrew Wilson heeft volgens Polygon aan het ontwikkelteam gemeld dat de ontwikkeling zich verplaatst naar de volgende generatie consoles. Daardoor komt NBA Live 20 echter niet meer uit. Het bedrijf bracht ook een statement uit op Twitter over het annuleren van de game.

Het is de vierde keer dit decennium dat een NBA Live-game geannuleerd wordt. De grootste concurrent van de franchise is NBA 2K20 van 2K Games. De 2020-editie van die game ligt echter onder vuur vanwege de vele microtransacties die het spel rijk is.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mooi. NBA2K is zo kut. Vol met microtransactions, slechte modellen en belichting en matige servers. EA gaat dat vast een stuk beter doen met dit jaartje uitstel. Oh wacht.

0
test

Ja, dit team gaat gewoon verder waar ze mee bezig waren, maar dan voor de volgende generatie consoles, het is niet alsof het hele team opgedoekt wordt en waar ze mee bezig waren in de vuilnis wordt gegooid. Sowieso interesseert me dit soort games al helemaal niet, enige wat ik vaak wel vind is dat ze er verschrikkelijk mooi uit zien (tja, kom nog van de tijd dat we genoten van de graphics op de Philips Odyssee 2001 (ofwel Pong achtige praktijken).

0

Aanbevolen voor jou