EA Access nu beschikbaar voor Xbox One | Gamer.nl

EA Access nu beschikbaar voor Xbox One | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Het EA Acce -abonnement geeft mensen vijf dagen eerder toegang tot verschillende EA-games. De eerste titels die hieronder vallen zijn Madden NFL 15, Fifa 15, NBA Live 15 en Dragon Age: Inquisition. Daarnaast kunnen ook oude EA-games gespeeld worden. Momenteel is het mogelijk om Peggle 2, Fifa 14, Madden NFL 25 en Battlefield 4 te spelen voor EA Acce -gebruikers. Tot slot krijgen mensen korting op het aanschaffen van verschillende EA-titels. Het abonnement kost 3,99 euro per maand of 24,99 euro per jaar.

Het EA Acce -programma is exclusief voor de Xbox One. Sony weigerde de dienst voor het PlayStation 4-platform omdat het 'niet genoeg waarde' zou bieden voor spelers.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou