EA Access-abonnementsdienst komt naar PlayStation 4

EA Access-abonnementsdienst komt naar PlayStation 4

EA Access, de abonnementsdienst van Electronic Arts, komt naar PlayStation 4. Dit maakt het gamebedrijf bekend via een persbericht.

De service is vanaf juli dit beschikbaar voor PlayStation 4. Specifieke games worden nog niet genoemd, maar franchises als Battlefield, Fifa en Star War Battlefront worden genoemd. Een jaarabonnement kost 24,99 euro, terwijl dit maandelijks 3,99 kost. EA Access kan op alle platformen gebruikt worden. Het abonnement stelt gebruikers in staat om nieuwe games rondom release voor maximaal tien uur te proberen en oudere games volledig te spelen. Hiernaast wordt een korting van 10 procent aangeboden op EA-games en -dlc.

In 2014 heeft EA al een poging gedaan om EA Access naar de PlayStation 4 te brengen. Sony wees dit aanbod toen echter af en zei dat de service van EA niet de juiste waarde biedt aan PlayStation-gebruikers. Nu maakt EA bekend dat het toch mogelijk wordt voor PlayStation 4-gebruiker om gebruik te maken van de dienst. Waarom Sony van gedachten is veranderd, is vooralsnog onbekend.

Vorige maand lekte het nieuws van EA Access op PS4 al uit doordat op de Braziliaanse PlayStation Store een nieuwe knop verscheen waarop het logo van EA Access te zien was met de tekst 'Nu beschikbaar'.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Prima dat Sony blijkbaar overstag is, leuk voor de peeps die zo'n abbo hebben, ook al zitten die al op een ander apparaat. Aan mij is het niet besteed, ik speel sowieso niet veel van EA, alleen Battlefield met regelmaat. Ik wil het zo overzichtelijk mogelijk houden, en prefereer nog altijd de fysieke versie van een game. PSPlus, Nintendo Online en YT Premium voor muziek is genoeg voor mij. Netflix mag ik van vrienden gebruiken en heel misschien komt Google Stadia er in de toekomst nog bij mocht dat de openbaring zijn die beloofd wordt. En m'n bibliotheekpasje hou ik óók nog, mits die niet wegbezuinigd wordt in m'n woonplaats.. Is toch wel het meest authentieke lidmaatschap, bij thuiskomst constateren dat er wat pagina's missen en er een plak ham als boekenlegger is gebruikt..(serieus!) :)

0

@clandestine666 hahaha een plak ham

0

hoera voor slechts 25 euro per jaar toegang tot het meest zielloze archief van EA ;)

0

Aanbevolen voor jou