EIDOS heeft alvast wat pre-E3 screenshots uitgebracht, waaronder een aantal voor het spel Beach Life. Beach Life is een opbouw-spel en zolang het woord tycoon niet in de titel zit is er nog hoop. Het wordt dan ook ontwikkeld door Deep Red, de makers van Monopoly Tycoon, een van de betere tycoon games die de laatste jaren over ons heen gekomen is. In Beach Life is het aan jou een vakantie-eiland te bouwen zoals te zien in de prachtige film van Nederlandse bodem Costa!

Beach Life ziet er zonnig uit, en de sfeer doet wat denken aan Tropico. Een aantal screenshots laten ook zien dat het spel een speciaal truukje kent waarmee je iedere pixel twee keer zo groot op je scherm kan toveren. De makers hebben dit omgedoopt tot een zoomoptie, die zijn nut vooral vind bij de slecht ziende mensen die zich aan dit spel wagen. Gelukkig kan je ook uitzoomen, iets wat meer nut heeft omdat je dan meer overzicht verkrijgt.

Beach Life wordt gereleased als mosterd na de maaltijd, namelijk in september van dit jaar. Of is het juist bedoeld als een soort verlening van dat zalige zonnige zwoele zomergevoel (alliteratie, het literaire niveau stijgt al gestaag). De overige screenshots zijn hier te bekijken, onderaan staan de nieuw uitgebrachte.