De E3 beurs stond dit jaar eigenlijk in het teken van de onthulling van de next-gen consoles, maar er was ook een primeur op het gebied van de Nintendo DS. Zo waren veel van de speelbare demo's via een draadloze verbinding te downloaden. Dit voorkwam lange wachtrijen aangezien die een DS mee had gebracht de demo's op hun eigen handheld konden spelen.

Een paar snuggere slimmerds hebben de demo's weten te downloaden, op te slaan en aan te bieden op het internet, zodat ook de rest van de wereld er van kan genieten. Op deze site staan een groot aantal demo's van de games die te spelen waren op de E3. Zelfs de Zelda preview trailer is er te downloaden. Let wel, je hebt wel een wifi verbinding nodig en een stukje software die ervoor zorgt dat de DS deze verbinding herkent, zodat ze op het flashgeheugen van de handheld gezet kunnen worden. Gelukkig is ook deze software via de link te downloaden.Downloads:

Zelda preview trailer

Zelda gallery

Table Hockey techdemo

Meteos demo

Electroplankton

Submarine techdemo

Japanse demo's:

Trauma center: under the knife demo

DS training for adults: work your brain demo

Banbare goemon demo

Guru guru nagetto demo Gezien het feit dat Nintendo geen toestemming heeft gegeven(maar het ook niet heeft verboden) is het maar de vraag hoe lang de site in de lucht blijft. Wees er dus vlug bij.