Als je bij de kleine screenshots van Doom III al onder de indruk was, wees voorbereid op een schok. In het groot zijn ze nog veel mooier

Gamespy heeft 1024x768 screenshots van de CNN shots, het detail is nu nog duidelijker. Als je goed kijkt zie je dat er echt ongelooflijk op de kleine details is gelet, vooral de 2 bovenste screenshots zijn onvoorstelbaar mooi.

De quote van Marty Stratton (id-employee) krijgt nu echt betekenis :

"In fact, the game looks so amazing that one obstacle we face is making sure people know that what they see is NOT pre-rendered."Description: This QuickTime movie is an exciting, 7-minute long history of id Software's DOOM series, complete with interviews of the team and exclusive footage from DOOM III. The movie was originally shown at the 2002 Electronic Entertainment Expo.

Klik op een screenshot and be prepared

Update

Screenshots zijn mooi maar beelden zeggen nog veel meer.

Op Fileplanet is de E3 trailer (92 Mb) van Doom III uitgekomen. De trailer laat in ruim 7 minuten de geschiedenis zien van ID's waanzinnig populaire game. Ook zijn er voor het eerst high-res beelden te zien van Doom III.

Wil je graag in de rij staan, dit is je kans. De wachtrij is op dit moment al 100 minuten. Voor mensen die sneller klaar willen zijn met downloaden is er ook een low-res trailer van 8 Mb beschikbaar mirror 1.