'E3 gaat dit jaar wel door, maar alleen digitaal'

'E3 gaat dit jaar wel door, maar alleen digitaal'

E3 zou dit jaar wel doorgaan, maar wel alleen digitaal en dus niet fysiek op een beursvloer.

Dat claimt journalist Tom Henderson. Hij zou dat via de Entertainment Software Rating Board (ESRB), de organisatie die leeftijdsclassificaties aan games geeft in de Verenigde Staten, hebben vernomen. ESRB zou e-mails hebben gestuurd naar game-ontwikkelaars waarin specifiek een digitale E3 wordt genoemd.

Begin dit jaar zou de Entertainment Software Association, de organisatie achter E3, al aan VentureBeat hebben gemeld dat de beurs digitaal zou worden gehouden. Er circuleerden echter ook geruchten dat E3 helemaal niet gehouden zou worden - fysiek noch digitaal. Als de informatie van Henderson klopt, gaat E3 dit jaar dus wel door, maar net als voorgaande jaren alleen digitaal.

Gisteren werd aangekondigd dat Gamescom in Keulen deze augustus zowel fysiek als digitaal wordt gehouden. Lees hier een longread van Gamer.nl waarin dieper wordt ingegaan op het verleden, het heden en de toekomst van E3.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

In de jaren van PS3 en begin PS4 keek ik elk jaar uit naar de E3, vooral de opening van Sony was altijd een hoogte punt om naar uit te kijken. De laatste 2 jaar heb ik het zelfs helemaal niet meer gekeken, maar hier op Gamer.nl het verslag gelezen en de hoogte punten eruit geknipt. Persoonlijk vind ik het concept van de Game Awards (buiten alle reclame na dan, maar goed er moet iets verdiend worden) beter, gewoon dingen laten zien en niet te veel op cijfers blijven hangen.

0

Aanbevolen voor jou