Nieuws
E3 2021

E3 2021 vindt plaats via online portal en applicatie

Livestreams en andere mogelijkheden op nieuw platform

Geschreven door Jacco Peek op
E3 2021 vindt plaats via een online portal en een applicatie. Dat maakte de Electronic Software Association vanmiddag bekend.

Via het portal kunnen zowel media als publiek het evenement digitaal bijwonen. Vanaf 7 juni is het mogelijk voor pers om afspraken te maken en te videobellen met uitgevers en ontwikkelaars.

Vanaf 12 juni gaat het platform open voor het publiek, dat terechtkan bij verschillende exposanten voor 'evenementen', video's en artikelen. Volgens de ESA fungeren de exposanten als hub voor nieuwe aankondigingen en informatie daarover.

Ook kunnen gebruikers bij elkaar komen op fora en 'digitale hangplekken' en houden leaderboards scores bij op basis van interactie.

Tot slot worden er ook livestreams met persconferenties, panels en interviews uitgezonden, gepresenteerd door Alex 'Goldenboy' Mendez, Jacki Jing and Greg Miller. Tijdens de persconferenties is er ruimte voor interactie, waaronder polls en tweets.

E3 2021 vindt plaats van 12 tot en met 15 juni. Onder andere Nintendo, Microsoft en Ubisoft nemen deel aan het digitale evenement.

Dit artikel delen:

Lees meer

Sony komt met rode en zwarte DualSense-controllers Square Enix wil 'IP-ecosysteem' versterken
0

Reacties op: E3 2021 vindt plaats via online portal en applicatie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.