WSquared Media zal in samenwerking met Hét Multimedia Event, dat gehouden wordt op 28, 29 en 30 november in de Jaarbeurs te Utrecht, een speciale e-sports stand organiseren. De ESL Gaming Area is een ruim 300 m2 grote stand en zal uitgerust zijn met 35 DELL XPS 710 gaming desktops waarop iedere gamer gratis een aantal games kan spelen. Zo zullen onder andere Call of Duty: World at War, Chronicles of Spellborn, FIFA '09, Warcraft III en Counter-Strike speelbaar zijn.

Naast deze zogenaamde 'Free Gaming Area' is er ook een speciaal e-sports podium. Op dit podium, voorzien van een groot scherm en 10 speciaal opgestelde pc's, zullen gedurende het hele weekend showmatches plaatsvinden en worden er goodies en waardevolle producten vergeven.

Elke pc-gamer kan zijn hart ophalen op dit gaming paviljoen. Behalve het spelen op de nieuwste systemen zal er ook de gelegenheid zijn om speciale gefabriceerde gaming hardware te testen. Denk hierbij aan exclusieve muismatten, koptelefoons speciaal voor gaming en muizen die net iets beter in de hand liggen. Ook zullen deze producten tegen extra gereduceerde tarieven worden aangeboden in de ESL Gaming Area. Je kunt meer te weten komen op de website van ESL.

Verder zal de eerste versie van het Gamelux Magazine worden gelanceerd tijdens dit evenement. Elke bezoeker van de stand zal daarom dit magazine gratis in ontvangst kunnen nemen.

Hét Multimedia Event 2008 wordt gehouden op 28, 29 en 30 november in de Jaarbeurs te Utrecht. Dit gigantische evenement bevat naast gaming ook de laatste gadgets, hardware, software en home entertainment. Kaarten kosten €15,50 en zijn online verkrijgbaar op HME2008 of bij elk filiaal van Music Store.