E-sporter Aristote Ndunu pakt de Fifa 18 eBeker met AZ | Gamer.nl

E-sporter Aristote Ndunu pakt de Fifa 18 eBeker met AZ | Gamer.nl

Aristote Ndunu heeft vandaag namens AZ Alkmaar de KNVB eBeker weten te winnen ten koste van Feyenoorder Jaey Daalhuisen.

Tijdens de eBeker-finale startte Aristote en Jaey, in tegenstelling tot de wedstrijden in de eDivisie, wél met de echte spelers van beide teams. In de eerste helft kwam Aristote in de 37e minuut op een 1-0 voorsprong dankzij jeugdspits Myron Boadu. Vlak daarvoor mistte Jaey een grote kans met Robin van Persie.

Vlak na het rustsignaal verdubbelde Aristote zijn voorsprong door met rechtsbuiten Alireza Jahanbakhsh de 2-0 binnen te schieten. Jaey zette alles op alles om nog langs Aristote te komen, maar dat mocht voor Feyenoord helaas niet baten. De e-sporter van de Rotterdamse club scoorde in de 77ste minuut nog wel met spits Nicolai Jørgensen, waardoor de eindstand op 2-1 in het voordeel van AZ eindigde.

Fifa 18 AZ tegen Feyenoord

Het is voor de tweede keer op rij dat Aristote de eBeker weet te winnen. Vorig jaar streed de e-sporter tegen het Vite e van Paskie Rokus en won met 2-1.

De eBekerfinale is vanaf zondag terug te zien via het van de eDivisie, als AZ en Feyenoord het vanaf 18.00 uur in het echt tegen elkaar op nemen in de finale van de KNVB Beker.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou