Dynasty Warriors-film komt deze lente in China uit

Dynasty Warriors-film komt deze lente in China uit

Er komt deze lente een live-action film gebaseerd op Dynasty Warriors in China uit.

De film heet Dynasty Warriors en wordt geregisseerd door Roy Chow Hin-Yeung (Nightfall), met hoofdrollen van Louis Koo, Wang Kai, Tony Yang en Gulnezer Bextiyar. 

In 2018 kwam al een eerste trailer van de film uit, maar volgens Variety is de film uitgesteld vanwege het coronavirus. Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken.

Dynasty Warriors moet op 29 april in Hong Kong in de bioscopen draaien. De dag erna is de film ook in de rest van China te zien. Het is niet bekend of en wanneer de film buiten China te zien is.

Ondertussen werkt Koei Tecmo aan Dynasty Warriors 9. Het spel komt naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en Steam. Het negende deel had in eerste instantie begin dit jaar moeten verschijnen, maar is voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ziet er stiekem best goed uit, focus op meppen, net als de games.

0
test

Hahah leuk dat het echte over de top actie van de games er ook in zit. Diepgaand zal deze film niet zijn maar een Aziatisch historisch sfeertje met die over de top actie is voor mij wel een basis voor een lekkere thuis bios avond. En ik hou van deze stijl van omgeving en sfeer dus zelfs al zijn enkel de beelden en muziek mooi kan ik het al goed vinden.

0

Aanbevolen voor jou