Nieuws
Techland

Dying Light-studio werkt aan openwereld fantasy-actie-rpg

Game is nog maar vroeg stadium van ontwikkeling

Geschreven door Michel Musters op
Techland, de ontwikkelaar van de Dying Light-games, werkt aan een fantasy-actie-rpg in een open spelwereld.

Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. Het spel is nog in een zeer vroeg stadium van ontwikkeling. Techland zoekt dan ook naar werknemers die aan het spel kunnen werken - er staan bijna zeventig vacatures online. Zo is er een creative director nodig die "een heldere creatieve visie voor de game definieert en de fundering voor de game legt".

Ondanks de vacatures zijn er al mensen die aan het spel werken, waaronder een aantal voormalige werknemers van CD Projekt Red die aan The Witcher 3 en Cyberpunk 2077 hebben gewerkt, waaronder Bartosz Ochman, Karolina Stachyra en Arkadiusz Borowik.

Verder werken hoofdanimator Kevin Quaid (Horizon Zero Dawn), creative director Mario Maltezos (Prince of Persia: The Sands of Time) en game designer David McClure (Deathloop) aan het spel.

CEO Paweł Marchewka: "Onze ambitie is om een gloednieuwe IP te introduceren die enorm verschilt van wat we de afgelopen jaren hebben gedaan. We willen een volledig next-gen-ervaring creëren. Een nieuw fantasy-epos dat zich afspeelt in een uitgestrekte open wereld, gevoed door de vaardigheden en ervaring die we als team in de loop der jaren hebben opgedaan, doordrenkt met nieuwe ideeën, passie en creativiteit."

Meer details over de game zijn er nog niet. Wel is bovenstaande concept art getoond.

Dit artikel delen:

Lees meer

Dead by Daylight-datingsim in de maak Wholesome Direct 2022 wordt op 11 juni uitgezonden
0

Reacties op: Dying Light-studio werkt aan openwereld fantasy-actie-rpg

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.