Dying Light-studio werkt aan openwereld fantasy-actie-rpg

Dying Light-studio werkt aan openwereld fantasy-actie-rpg

Techland, de ontwikkelaar van de Dying Light-games, werkt aan een fantasy-actie-rpg in een open spelwereld.

Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. Het spel is nog in een zeer vroeg stadium van ontwikkeling. Techland zoekt dan ook naar werknemers die aan het spel kunnen werken - er staan bijna zeventig vacatures online. Zo is er een creative director nodig die "een heldere creatieve visie voor de game definieert en de fundering voor de game legt".

Ondanks de vacatures zijn er al mensen die aan het spel werken, waaronder een aantal voormalige werknemers van CD Projekt Red die aan The Witcher 3 en Cyberpunk 2077 hebben gewerkt, waaronder Bartosz Ochman, Karolina Stachyra en Arkadiusz Borowik.

Verder werken hoofdanimator Kevin Quaid (Horizon Zero Dawn), creative director Mario Maltezos (Prince of Persia: The Sands of Time) en game designer David McClure (Deathloop) aan het spel.

CEO Paweł Marchewka: "Onze ambitie is om een gloednieuwe IP te introduceren die enorm verschilt van wat we de afgelopen jaren hebben gedaan. We willen een volledig next-gen-ervaring creëren. Een nieuw fantasy-epos dat zich afspeelt in een uitgestrekte open wereld, gevoed door de vaardigheden en ervaring die we als team in de loop der jaren hebben opgedaan, doordrenkt met nieuwe ideeën, passie en creativiteit."

Meer details over de game zijn er nog niet. Wel is bovenstaande concept art getoond.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou