Nieuws

Dying Light: Platinum Edition gelekt

Gelekt via de Microsoft Store

Geschreven door Michel Musters op
Via de Microsoft Store is het bestaan van Dying Light: Platinum Edition gelekt.

Volgens de vermelding op de Microsoft Store is dit de meest rijkelijk gevulde versie van de in 2015 uitgekomen zombiegame, met het spel, alle vier de uitbreidingen - waaronder de Hellraid-modus - en zeventien skin-bundels.

De game stond gisteren kort op de Microsoft Store, maar werd daarna weer offline gehaald. Er stond een releasedatum van 27 mei bij - aanstaande donderdag - dus een aankondiging kan niet lang op zich laten wachten.

Ondertussen werkt Techland al jaren aan het vervolg Dying Light 2. Dat spel moet nog altijd dit jaar uitkomen en de ontwikkelaar beloofde in maart dat het binnenkort meer informatie zou delen over die game.

Dit artikel delen:

Lees meer

Microsoft publiceert volgende games in The Outer Worlds-franchise Nieuwe foto van Uncharted-film online geplaatst
1

Reacties op: Dying Light: Platinum Edition gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • gimbal2

    • 25 mei 2021 21:17
    Toevallig was ik de game weer aan het spelen. Ik heb echt een haat/liefde relatie met de game. Aan de ene kant is het echt heerlijk om hordes zombies neer te maaien (mijn favoriet is een gasfles een klap geven, oppakken en dan snel in een grote groep zombies gooien om ze te zien vliegen) maar de buttons op de controller zijn zo ontzettend hergebruikt dat ik met regelmaat de verkeerde functie activeer tot grote frustratie aangezien het meestal op een moment is waar ik duizend ferals of nightmares achter me aan heb rennen.

    Het heeft bijvoorbeeld totaal geen zin om explosieve pijlen te maken want de knop om pijlen op te pakken en over te schakelen naar een ander soort pijl is een en dezelfde… dus als je misklikt dan wil je nog wel eens ongemerkt naar je explosieve pijlen omschakelen en dan… boem.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.