Dying Light-dlc Be The Zombie gratis beschikbaar op alle platformen | Gamer.nl

Dying Light-dlc Be The Zombie gratis beschikbaar op alle platformen | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

In deze downloadable content nemen spelers het op tegen de Night Hunter, een gemuteerde zombie, die bestuurd wordt door een andere online speler. Zie de trailer hieronder voor de Be The Zombie-dlc.

Pre-orders ontvangen daarnaast extra 'weapon dockets', ook vanwege het uitstel. Het Docket is een soort schatkamer, waaruit de speler iedere week wapens ontvangt, dat binnen de drie zeldzaamste typen wapens liggen. Hoe eerder de pre-order geplaatst is, hoe meer wapens de speler ontvangt.

Dying Light is door het uitstel vanaf 27 februari fysiek verkrijgbaar. Digitaal komt de game 28 januari uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou