Dying Light 2-uitbreiding uitgesteld naar november

Dying Light 2-uitbreiding uitgesteld naar november

De Bloody Ties-uitbreiding voor Dying Light 2: Stay Human is utgesteld naar 10 november.

De uitbreiding was al eens uitgesteld en stond eerst gepland voor een release in juni en werd daarna uitgesteld naar 13 oktober. Dat blijkt nu ook niet meer haalbaar. "Op deze manier heeft het team extra tijd om het geheel te polijsten en bugs weg te werken." Techland gaat morgen via Discord een vragensessie houden waarin het meer over de dlc onthult.

De eerste uitbreiding voor Dying Light 2: Stay Human laat spelers "de gevaarlijke arena van Carnage Hall" betreden. Spelers bezoeken een operahuis dat "het epicentrum van dood, rijkdom en absolute pracht" is.

Dying Light 2: Stay Human is beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Epic Games Store. In de game overleven spelers in The City, dat door de zombie-uitbraak een gebrek heeft aan levensmiddelen. Door bondgenootschappen te sluiten met facties en andere keuzes te maken hebben spelers invloed op hoe de stad zich ontwikkelt.

Het spel werd met een 8 beloond op Gamer.nl: "Dying Light 2: Stay Human maakt freerunnen leuker en creatiever. Door meer controle te bieden zijn Hoofd- en zijmissies verrassend boeiend en diepgaand. De personages komen door uitstekend schrijf- en stemwerk goed uit de verf en de speler wordt meermaals in conflict gebracht door de vele keuzes die écht impact hebben op het verhaal. Het prachtige Villedor leent zich uitstekend voor oneindig veel freerunplezier, met of zonder vrienden."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Anders dan bij de eerste Dying Light heb ik bij 2 niet eens de maingame uit weten te spelen. Ik vond de hoofdmissies en sidequests ontzettend repetitief en ik irriteerde me mateloos aan het veel copy/paste werk in de open wereld. Dialogen waren slecht geschreven en duurde vaak veel te lang (zelfs als je ze door aan het klikken was). The Following was een geweldige uitbreiding bij deel 1, maar ik denk niet dat ik nog terug ga keren naar Dying Light 2.

0

Aanbevolen voor jou