Nieuws
Dying Light 2

Dying Light 2-ontwikkelaar stelt nieuwe details wederom uit

Game moet wel dit jaar uitkomen

Geschreven door Michel Musters op
Dying Light 2-ontwikkelaar Techland claimt in een korte update dat het "zeer binnenkort" meer kan onthullen over de game.

Vorige week gaf Techland aan deze week meer details over het spel te geven, maar de gisteren online geplaatste video gaf in feite geen nieuwe informatie over het spel zelf. In plaats daarvan roept het fans wederom op geduld te hebben.

"We begrijpen dat je nieuwsgierig bent naar de game want je wil dat Dying Light 2 zo goed wordt als je je hebben voorgesteld. En misschien ben je zelfs een beetje... ongeduldig. Want je hebt lang moeten wachten op nieuws. Dit is een gigantisch en complex project en we hebben tijd nodig om het aan onze visie te laten voldoen. We stoppen onze ziel en zaligheid in een game die je maandenlang kunt spelen. We zijn zeer binnenkort klaar om over Dying Light 2 te praten."

Tijdens de video kwam wel het jaartal '2021' in beeld. Techland lijkt de game dus nog altijd dit jaar te willen uitbrengen. Dying Light 2 werd op E3 2018 aangekondigd en had vorig jaar uit moeten komen. Begin vorig jaar stelde Techland de game echter voor onbepaalde tijd uit.

Een paar weken geleden kwam naar buiten dat de ontwikkeling van Dying Light 2 geplaagd wordt door slecht beleid. De productiepijplijn van de game zou zo vaak en snel op de schop gaan, dat het net zo goed niet had kunnen bestaan. Sommige werknemers claimen dat de ontwikkeling pure chaos is.

Dit artikel delen:

Lees meer

Investeerdersgroep boos over fikse bonus van Activision-CEO Bobby Kotick Tien PlayStation 4-games zijn de komende tijd gratis verkrijgbaar
1

Reacties op: Dying Light 2-ontwikkelaar stelt nieuwe details wederom uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Keesje_NLNL

    • 19 maart 2021 00:57
    Jammer, want er is genoeg om over te praten en te laten zien. Lul bijvoorbeeld een kwartier vol over een apocalyptisch doemscenario, aangevuld met een concept art. Of laat zien hoe er aan de zombies wordt gewerkt; hoe je zo'n model 'tot leven' wekt met software..

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.