Dying Light 2 krijgt later deze maand New Game Plus-modus

Dying Light 2 krijgt later deze maand New Game Plus-modus

De beloofde New Game Plus-optie voor Dying Light 2: Stay Human moet nog ergens deze maand via een patch beschikbaar komen.

Dat heeft Techland op social media laten weten. De patch moet op alle platforms waar de game op beschikbaar is uitkomen. Eerder liet Techland al weten aan New Game Plus te werken, maar nu is er dus meer duidelijkheid over wanneer spelers het kunnen verwachten.

Verder moet patch 3 volgens het bedrijf "de grootste patch tot nu toe" worden, met diverse verbeteringen aan de single- en multiplayer. Of de eerder aangekondigde fotomodus in de patch zit, is niet bekend.

Dying Light 2: Stay Human kwam op 4 februari uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Epic Games Store. Later dit jaar moet het spel ook speelbaar worden op Switch via de cloud. In de game overleven spelers in The City, dat door de zombie-uitbraak een gebrek heeft aan levensmiddelen. Door bondgenootschappen te sluiten met facties en andere keuzes te maken hebben spelers invloed op hoe de stad zich ontwikkelt. Begin dit jaar liet Techland al weten van plan te zijn de game vijf jaar te ondersteunen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou