Nieuws
dying light 2

Dying Light 2 krijgt binnenkort New Game Plus en fotomodus

Dlc is ook onderweg

Geschreven door Niels Arts op
Dying Light 2-ontwikkelaar Techland heeft details gedeeld over komende updates. Zo lijken New Game Plus en een fotomodus binnenkort naar de game te komen.

In een interview met Game Informer heeft de hoofdgamedesigner van Dying Light 2 een update gegeven over de content die de game binnenkort ontvangt. Een New Game Plus-modus staat hoog op het verlanglijstje van veel spelers, evenals een fotomodus. Wanneer hij werd gevraagd of deze features in ontwikkeling zijn, antwoordde Tymon Smektala als volgt: "Dit zijn zeker dingen waar we momenteel aan werken."

In detail treedt hij niet, maar Smektala geeft wel aan dat we binnenkort nieuwe content kunnen verwachten: "Ik wil niet te specifiek zijn hier, maar binnenkort zullen deze features op de een of andere manier aan het spel toegevoegd worden."

Wanneer Smektala het over dlc heeft, geeft hij aan dat ze voorlopig nog geen nieuwe verhaalcontent uitbrengen die na het verhaal van de hoofdgame plaatsvindt. Misschien gaan ze dit ooit wel doen, maar vooralsnog focussen ze zich op dlc die als zijmissies gezien kunnen worden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Lego Star Wars: The Skywalker Saga krijgt geen online co-op na lancering Sony HT-S40R Home Cinema Soundbar System
1

Reacties op: Dying Light 2 krijgt binnenkort New Game Plus en fotomodus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Grimes

    • 28 maart 2022 12:10
    Ik moet eerlijk zeggen, ik heb deze game gespeeld maar ben alles al weer vergeten van wat er is gebeurd. De game imo was vrij saai en er waren geen memorabele momenten.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.