Nieuws
Dying Light 2

'Dying Light 2 is te vroeg aangekondigd'

Maar de game is niet in 'ontwikkelingshel'

Geschreven door Michel Musters op
Ontwikkelaar Techland laat weten Dying Light 2 te vroeg te hebben aangekondigd.

Op Twitter vroeg iemand zich af of het wel goedkomt met Dying Light 2 en of de game niet in ontwikkelingshel is beland. Daar reageerde de ontwikkelaar op met het volgende: "De definitie van een ontwikkelingshel houdt in dat een game geen progressie maakt tijdens de ontwikkeling, maar Dying Light 2 blijft vooruitgang boeken. We hebben de game te vroeg aangekondigd, maar het zit in alles behalve een ontwikkelingshel."

Afgelopen weekend kondigde Techland aan dat fans aanstaande woensdag meer informatie over de game deelt. Om wat voor informatie het precies gaat is nog niet duidelijk.

Dying Light 2 werd op E3 2018 aangekondigd en had vorig jaar uit moeten komen. Begin vorig jaar stelde Techland de game echter voor onbepaalde tijd uit. Eerder kwam al naar buiten dat de ontwikkeling van Dying Light 2 geplaagd wordt door slecht beleid. De productiepijplijn van de game zou zo vaak en snel op de schop gaan, dat het net zo goed niet had kunnen bestaan. Sommige werknemers claimen dat de ontwikkeling pure chaos is.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gratis nieuwe Legendary Lord komt naar Total War: Warhammer 2 Outriders komt mogelijk naar Xbox Game Pass
1

Reacties op: 'Dying Light 2 is te vroeg aangekondigd'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Tinus Tussengas-1

    • 15 maart 2021 19:28
    Of het nu wel of niet een ontwikkelinghel is, maakt weinig verschil. Het feit dat een game voor onbepaalde tijd wordt uitgesteld en er amper informatie gedeeld wordt over de status, bevestigd dat er stront aan de knikker is.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.