Dutch Game Awards 2022 worden op 6 oktober gehouden

Dutch Game Awards 2022 worden op 6 oktober gehouden

De uitreiking van de Dutch Game Awards vindt dit jaar op 6 oktober plaats.

Dat heeft organisator Dutch Games Association aangekondigd. De awardshow werd vorig jaar na enkele jaren afwezigheid weer gehouden - toen was Paladin Studio met het spel Good Job! de grote winnaar. 

De Dutch Game Awards worden wederom in samenwerking met Dutch Media Week in Beeld en Geluid te Hilversum gehouden. Ontwikkelaars kunnen hun games op dit moment al opgeven via de officiële website - dat kan tot 31 juli. Games moeten wel tussen 1 juli 2021 en 30 jun 2022 zijn uitgebracht.

DGA-voorzitter Derk de Geus: “We zijn blij dat we de Dutch Game Awards kunnen continueren in samenwerking met De Dutch Media Week. Vorig jaar toonde nogmaals aan dat de Awards belangrijk zijn voor alle Nederlandse gamedevelopers en een prachtig moment om de beste producties van de Nederlandse game industrie te laten zien aan het binnen- en buitenland."

Hij vervolgt: "Het was een groot, succesvol feest en we merkten dat veel leden uit de Nederlandse game-industrie toe waren aan soortgelijke nationale events. Dit jaar hopen we nog meer Nederlandse developers te ontvangen en het programma verder te ontwikkelen om beter in te kunnen spelen op de behoeftes van de Nederlandse game-industrie, maar daarover later meer."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou