Dust 514-uitbreiding aangekondigd voor 2013 | Gamer.nl

Dust 514-uitbreiding aangekondigd voor 2013 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De uitbreiding is gebaseerd zijn op feedback die CCP gekregen heeft na het EVE FanFest-evenement dat dit weekend plaatsvond. De uitbreiding voegt onder meer ondersteuning voor competitief gamen toe, via spelmodi als capture the flag, deathmath en custom battles. Ook komen er met de uitbreiding vijandelijke gebieden die mogelijk alleen met voertuigen begaanbaar zijn.

Vita App

CCP kondigde ook een zogeheten companion app, Dust 514: Neocom, aan voor PlayStation Vita. Hiermee kunnen gamers onder meer items kopen voor het PlayStation 3-spel, hun personages aanpa en en strategieën bepalen met vrienden. CCP weet nog niet of de game zelf ergens in de toekomst ook voor PS Vita wordt uitgebracht. Dust 514 voor PS3 staat gepland voor dit jaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou