Voor wie er nog steeds over in zit dat het mooie Lamborghini van Rage zes weken voor release in de prullenbak belandde omdat de Engelse ontwikkelaar het veld moest ruimen, is er misschien een pleister op de wonden. Het Italiaanse Milestone komt namelijk met haar eigen Lamborghini game, Lamborghini FX, al is er van een simulatie amper sprake.

Het spel begon namelijk ooit als een normale arcaderacer met knotsgekke parcours vol loopings en sprongen, een ruim arsenaal aan wapens en what-not. Voor de Lamborghini versie heeft men eigenlijk zo goed als niets veranderd: enkel het uiterlijk van de auto's is aangepast. Verwacht dus niet iets dat echt veel met Lamborghini te maken heeft, maar misschien wel gewoon een leuke arcaderacer.

De toekomst van Lamborghini FX is trouwens ook niet meer helemaal zeker, want de uitgever van het spel is het Franse Titus, dat zich onlangs bankroet liet verklaren. Titus heeft echter nog tot begin oktober voordat het doek echt zal vallen, dus als de makers een beetje haast maken komt het allicht nog goed! Meer screenshots bekijk je hier.