Dungeons & Dragons Online krijgt vijfde update | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Na de update, getiteld Rise of the Guilds, kunnen gildes in levels stijgen en gaandeweg reknown en trophies verdienen. Uiteindelijk zal het gilde een vliegschip kunnen krijgen als hoofdkwartier, om het vervolgens zelf te decoreren. Met Rise of the Guilds brengt Turbine ook het avonturenpakket Carnival of Shadows uit. Dit pakket biedt vier nieuwe kerkers om te onderzoeken, "gevuld met gevaar". Ook zijn er twee nieuwe kla en huurlingen beschikbaar, en verschillende nieuwe spreuken en opties.

Opnieuw gelanceerd

Dungeons and Dragons Online werd vorig jaar opnieuw gelanceerd als een free-to-play game. Op dit moment neemt de game in Amerika de derde plaats in van meest gespeelde MMO's. Om extra content te verkrijgen kunnen spelers een maandelijks abonnement nemen, of items per stuk aanschaffen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou