Dungeons & Dragons: Dark Alliance vanaf dag één op Game Pass

Dungeons & Dragons: Dark Alliance vanaf dag één op Game Pass

Dungeons & Dragons: Dark Alliance is vanaf dag één speelbaar via Game Pass. 

Dat laten ontwikkelaar Tuque Games en uitgever Wizards of the Coast weten in een gezamenlijk bericht. De game verschijnt op 22 juni en wordt op dezelfde dag nog toegevoegd aan de bibliotheek van Xbox Game Pass. 

Dungeons & Dragons: Dark Alliance wordt gespeeld vanuit een derdepersoonsperspectief en valt onder het genre actie-rpg. De game speelt zich af in het universum van Dungeons & Dragons en biedt spelers de keuze uit vier speelbare helden. De game kan volledig in online co-op worden doorlopen en Iedere speler beschikt over unieke vaardigheden.

Het gaat hier om een spirituele opvolger van Baldur's Gate: Dark Alliance, die in 2001 voor PlayStation 2 en Xbox verscheen. Dark Alliance werd vervolgens geport naar GameCube en Game Boy Advance.

Watch on YouTube

Dungeons & Dragons: Dark Alliance verschijnt op 22 juni voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One en Xbox Series X en S.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ziet er niet heel bijzonder mooi uit maar het lijkt me wel een heel vette game als ik t zo zie. Ga m zeker proberen met wat vrienden!

0
test

Is dit nou een game alla baldurs gate met veel choice en goed verhaal? Of een hack en slash

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou