Duke Nukem Forever wederom uitgesteld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Na een grillige ontwikkelingsperiode van veertien jaar, zou Duke Nukem Forever op 6 mei uitkomen. Middels een video met Gearbox-baas Randy Pitchford is nu bekend geworden dat de game uitkomt op 10 juni, een dag na de E3-beurs. Amerikanen krijgen het spel op 14 juni.

Duke Nukem Forever werd een jaar na het in 1996 verschenen Duke Nukem 3D aangekondigd. Om de paar jaar verschenen er nieuwe beelden van de game, zonder dat er verder informatie over een releasedatum of de status van de game werd gegeven. Toen ontwikkelaar 3D Realms in 2009 haar deuren sloot, leek de game nooit meer uit te komen. Vorig jaar werd echter bekendgemaakt dat Gearbox de rechten van de game had overgenomen en de game in 2011 uit zou brengen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou