Duke Nukem Forever 'informatie' vrijgegeven | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

We hebben weer wat Duke Nukem Forever informatie voor je! Mi chien is informatie een groot woord voor dit interview maar het duidt er in ieder geval op dat men niet stilzit op het kantoor van 3D Realms.

In een interview met het Dallas Journal weet Scott Miller heel wat te vertellen over de nieuwste telg in de Duke Nukem-serie. Ten eerste meldt hij dat Duke Nukem Forever 'best' dit jaar zou kunnen uitkomen. Ook geeft hij een verklaring voor het feit dat de game twaalf jaar in 'ontwikkeling' is geweest. Dit zou komen omdat ze destijds streefden naar een super-interactive game environment maar dit niet konden waarmaken door de technische achterstand van de engine. Overigens zal de huidige versie van Duke Nukem Forever wél 'super-interactief' zal zijn.

Last but not least weten we nu eindelijk dat Duke Nukem Forever een first person-shooter wordt, dit kon Scott namelijk wel kwijt aan de interviewer. Hiermee is eigenlijk onze belangrijkste vraag beantwoord, wij gingen namelijk al jaren uit van een Aziatisch getinte MMORPG.

 

I'm looking for an alien toilet to park my bricks; who's first?


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou